6 redenen waarom wij WordPress aanbevelen

WordPress is een van de meest populaire content management systemen in Tenerife en de rest van de wereld, en het wordt gebruikt door zowel deskundige webdesigners als amateurs om allerlei soorten content op het internet te publiceren. Content verwijst naar alles wat u op uw website wilt tonen en het ontwerp ervan. Zo is de tekst meestal statisch en geschreven in een gemakkelijk te lezen lettertype, terwijl foto's bijvoorbeeld in een galerie of een diapresentatie met overgangseffecten kunnen komen. Het maakt niet uit wat voor soort website u draait, bijna alles is mogelijk in WordPress. Na een korte tijd van het gebruik ervan zult u merken dat het krachtig is, gemakkelijk te gebruiken en ook nog eens gratis! Als u een persoonlijke of bedrijfs website heeft, moet u zeker eens WordPress proberen. Wij geven u graag 6 van onze redeneringen hiervoor:

WordPress is zeer compatibel met verschillende platformen

Aangezien mensen verschillende apparaten en browsers gebruiken om websites te bezoeken, is compatibiliteit een belangrijke zorg waarmee u rekening moet houden bij de keuze van een contentmanagementsysteem. Een van de vele mooie dingen van WordPress is dat het compatibel is met vrijwel alles.
De belangrijkste compatibiliteit kenmerk van WordPress is dat het eigenlijk specifiek ontworpen is om web search engine crawlers in staat te stellen uw website gemakkelijker te vinden, wat natuurlijk resulteert in betere prestaties bij zoekmachines, en tegelijkertijd compatibel is met vele SEO-plugins die uw website nog vindbaarder maakt.
Een andere geweldige eigenschap van WordPress is dat het u in staat stelt om gemakkelijk mobiele-apparaat-vriendelijke websites te maken, omdat het veel aanpasbare thema's biedt die u vanaf het begin kunt kiezen!
Tot slot maakt WordPress het ongelofelijk eenvoudig om van aanbieder van webhosting diensten te verhuizen, zodat u uw hele website naar een andere aanbieder kunt brengen zonder dat u hem weer van de grond af aan hoeft op te bouwen.

WordPress is zeer veilig

Een van de meest voorkomende redenen voor veiligheidsinbreuken op websites is het gebrek aan updates. Als u de software die uw website laat werken niet voortdurend bijwerkt tot de meest recente versie - die meestal bescherming biedt tegen recent ontdekte exploits of bugs - zou uw site kwetsbaar zijn.
Gelukkig voor u kunnen de meeste WordPress-software en plugins automatisch worden geüpdatet zodra de meest recente versie wordt gelanceerd, u hoeft alleen maar die optie aan te vinken bij uw instellingen. En zelfs als sommige plugins of andere stukken software niet voorzien zijn van automatische updates, maakt WordPress het eenvoudig om ze bij te werken door ze te selecteren en te klikken in de knop Update. Zolang u dit constant blijft doen, is uw website veilig.

WordPress is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken

U kunt met WordPress een mooie, responsieve en verbazingwekkende website bouwen zonder dat u veel programmeerkennis hoeft te hebben.
Veel van de tools in WordPress die u zult gebruiken om uw website te bouwen zijn gebaseerd op grafische interface, wat het makkelijker maakt om te begrijpen wat specifieke plugins doen, zelfs als u nog nooit eerder een website heeft gebouwd.
WordPress heeft een uitgebreide online ondersteuning gids en forum waar u bijna alles kunt vinden wat u moet weten, en u iets kunt vragen als het er nog niet is. Ook kunt u altijd bij Erupt terecht met uw vragen. Als u in Tenerife woont, kunnen we het zelfs op locatie voor u regelen!

WordPress helpt u uw website er origineel uit te laten zien

Een van de grootste problemen met andere contentmanagementsystemen is dat ze templates leveren voor het bouwen van een website in slechts enkele minuten door het aanpassen van individuele secties, maar deze lijken vaak op elkaar.
Dankzei het open-source element van WordPress hebben duizenden enthousiastelingen en professionele webontwikkelaars duizenden templates en thema's gemaakt waaruit u kunt kiezen om te garanderen dat uw website uniek is. Een groot aantal van hen zijn gratis en sommige van hen, met meer geavanceerde functies, moet voor worden betaald.

WordPress kent vele plugins om functionaliteit toe te voegen

WordPress bevat duizenden verschillende plugins om aan uw website bijna elke functionaliteit toe te voegen die u kunt bedenken, zoals het optimaliseren van uw webpagina voor zoekresultaten, sneller laden, of automatisch een back-up maken. Omdat WordPress ook allerlei soorten media ondersteunt, kunt u ook heel eenvoudig video's of diavoorstellingen in uw website toevoegen.

Het beste van alles: WordPress is gratis!

Na het lezen van alle geweldige functies die WordPress bevat, zou je kunnen denken dat het honderden euros moet kosten.
WordPress is compleet gratis! Alle functies die we hebben genoemd zijn gratis te gebruiken dus u hoeft zich alleen maar zorgen te maken over het betalen voor uw domeinnaam, uw webhosting diensten, en het kopen van een paar thema's of plugins als je het gevoel hebt dat je ze nodig hebt. Maar voor de rest kost het maken van een geweldige website met WordPress u niets.

2 reacties

 1. lianne
  augustus 7, 2020 at 3:07 pm

  Which pagebuilder should I use on my wordpress site?

  Thanks in advance

  1. Erupt
   augustus 7, 2020 at 3:08 pm

   At Erupt, we are big fans on the WPBakery Page Builder and Elementor.
   I think personally that WPBakery is more for advanced users, so if you are new I would totally recommend using Elementor!

Reacties zijn gesloten.